Guzaj-Fshat Shqipetar me Dron

content towns category

Guzaj-Fshat Shqipetar me Dron

Guzaj-Fshat Shqipetar me Dron Fshat Shqipetar me Dron - DronAlb Guzaj, Albania Aerial view of a tipical albanian village. Located between Tirana and Durres. Shot and edited by DronAlb Pamje ajrore e nje fshati shqipetar tipik. Gjendet ne mes te Tiranes dhe Durresit E xhiruar dhe montuar nga DronAlb.

1609 01/12/2015 4
1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (1 votes, average: 4.00 out of 5)
Loading...

Recent videos added by: