Sheshi NënëTereza

content towns category

Sheshi NënëTereza

Sheshi NënëTereza Tirana me Dron, Sheshi NënëTereza - DronAlb Mother Teresa Square, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tirana, Albania Aerial view of Tirana, Nene Tereza Square with the T-mobile's temporary installation of several european monuments. Shot and edited by DronAlb Pamje ajrore te Tiranes, Sheshi Nene Tereza me instalimin e perkohshem te T-mobile te disa monumenteve europiane. E xhiruar dhe montuar nga DronAlb. 

1354 01/12/2015 4
1 Star2 Star3 Star4 Star5 Star (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Recent videos added by: